Regler

Bording - Kom og slå rødder!

Hjemmesiden samt links som der henvises til, må ikke indeholde kønsdiskriminerende indlæg og opfordringer, ikke indeholde racistiske indlæg og opfordringer, ikke indeholde blasfemiske indlæg og opfordringer, samt ikke indeholde seksuelt betonede indlæg og provokationer.

 

Hjemmesiden er for foreninger, organisationer samt institutioner i Bording-området. Det er muligt for de som ikke selv har en hjemmeside at få en enkel side på denne hjemmeside helt gratis. Siden kan f.eks. indeholde beskrivelse, kontaktoplysninger, mødetider osv.

Send en mail, så kontakter vi dig for nærmere aftale.

 

Firmaer, fortrinsvis hjemmehørende i Bording-området(7441), kan opnå link på siden for erhvervsdrivende. Der vil ske en vurdering fra gang til gang, hvad angår firmaer uden for Bording-området.

 

Alle, som har links på hjemmesiden, er selv ansvarlig for vedligeholdelse/opdatering af deres hjemmeside, ligesom det er de respektive som selv har det fulde ansvar for materialet på deres hjemmeside.

 

Send endelig en mail til os, hvis du har et link eller andet du gerne vil have med.

 

Hvis du som forening, organisation eller institution har aktiviteter som du gerne vil have med i kalenderen, så send en mail med oplysningerne på. Så sætter vi dem i kalenderen.